به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد محمود باقری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری کهگیلویه وبویراحمد گفت: این پنج طرح را شامل هتل چهار ستاره یاسوج، هتل پنج ستاره گچساران، هتل پنج ستاره سی سخت، تله کابین یاسوج و ساخت چهار اردوگاه تفریحی و رفاهی در شهرهای مختلف استان اعلام کرد.
وی بیان کرد: اداره کل گردشگری استان سال گذشته 21طرح را با اعتباری افزون بر 700 میلیارد ریال به صندوق توسعه ملی معرفی کرد که تاکنون پنج مورد از آنها مجوز دریافت تسهیلات را دریافت کرده اند.
این مسوول فرهنگی ابراز داشت: سرمایه گذاران این طرح ها هم اکنون در حال انجام مراحل نهایی برای دریافت تسهیلات خود هستند.
باقری از اعلام آمادگی استان برای استقبال و مشارکت بخش خصوصی در این حوزه خبر داد و گفت: نرخ سود بانکی تسهیلات در بخش گردشگری در استان های محروم 10 و در سایر استان ها بین 12 تا 16 درصد تعیین شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری کهگیلویه وبویراحمد یکی از اولویت های اساسی این اداره کل را در سال جاری ایجاد زیرساخت ها و ساماندهی مناطق و جاذبه های گردشگرپذیر در استان اعلام کرد.
وی گفت: اجرای طرح زیرساختی و ساماندهی کمپینگ های اقامتی در مناطق گردشگری چشمه بلقیس چرام، مرقد مطهر بی بی حکیمه (س)، پارک جنگلی یاسوج و بندون سی سخت آغاز شده است.
باقری با بیان اینکه تاکنون حدود 35میلیارد ریال برای ایجاد کمینگ های اقامتی در این مناطق هزینه شده است،میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل آنها را افزون بر 120 میلیارد ریال ذکر کرد.
باقری با بیان اینکه 11 روستای هدف گردشگری و 14 منطقه هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد، افزود: رونق گردشگری در این استان با اعتبارات محدود استانی امکان پذیر نیست.
وی اظهار کرد: یکی از راهبردها و برنامه های مهم اداره کل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری برای رونق این بخش علاوه بر جذب اعتبارات ملی و استفاده از سهم بخش خصوصی، ایجاد حلقه های اتصال به استان های قطب گردشگری در کشور است.
کهگیلویه وبویراحمد با داشتن بیش از دو هزار اثر تاریخی و 280 جاذبه گردشگری و تفریحی در برخی ایام سال بویژه نوروز و تابستان پذیرای مهمانان و گردشگران پرشماری است.
\n
انتهای پیام/